Vodni park Bohinj

VODNI PARK BOHINJ SHD, d.o.o., Triglavska cesta 17, 4264 Bohinjska Bistrica

Telephone

+386 (0)8 200 4080

V osrčju Julijcev in bohinjske ledeniške doline leži vrhunski alpski eko resort Bohinj ECO Hotel in Aquapark Bohinj, katerega idejno in gradbeno zasnovo zaznamujeta trajnostni razvoj in skrb za naravo, poleg bogate kulturnozgodovinske dediščine v okolici Bohinja pa promovira tudi udobno življenje človeka v sožitju z naravo. Del tega resorta je tudi s podzemnim hodnikom neposredno povezan Vodni park Bohinj s svojo bogato vodno ponudbo, ki že od leta 2004 pravi turistični biser bohinjske kotline. Leta 2009 se mu je pridružil mlajši brat, prvi eko hotel v Sloveniji, s katerim skupaj predstavljata enega najnaprednejših tovrstnih resortov pri nas.

Z okolico hramonično zlit hotel je eden najnaprednejših energijsko varčnih hotelov v tem delu Evrope. Kot 1. eko resort v Sloveniji se Bohinj Park EKO Hotel ponaša tudi s prestižnim svetovnim certifikatom Green Globe in je zapisan delovanju na nivoju svetovnih okoljevarstvenih standardov.

Za zabavo in razvedrilo je v hotelu na voljo tudi bowling, ekskluzivni wellness s panoramskim bazenom na vrhu hotela, restavracija a la carte, slaščičarna, aperitiv bar, kongresna dvorana in dvorane za seminarje, poročna dvorana, otroška igrala, sladoledni letni vrt ter s podzemnim hodnikom neposredno povezani Vodni park Bohinj, kjer se lahko naši gostje razvajajo v masažah, savnah in drugih programih, svoje jeklene konjičke pa lahko varno parkirajo v podzemni garaži.

Bohinj Park EKO Hotel je več kot samo hotel. Je  pravi naslov za alpski kotiček nepozabnih doživetij in druženj.  Sebi in naravi podarite oddih pod očakom slovenskih gora.

 

objava slike

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 (8) 200 4200

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem