ESCAPE ROOM MISTERIUS

Escape room Misterius, Kocbekova ulica 6, 3000 Celje

Skoraj 600 let je minilo od vladavine zadnjega celjskega grofa, Ulrika II, velikega borca za oblast. Celjska rodbina je z njegovo smrtjo izgubila zadnjega moškega člana in tako se je pisal konec celjskih grofov.

Skupaj z njim je v grob odšla skrivnost, ki je bila do danes neraziskana. Skrivnostni predmet s posebnimi močmi. Mlado dekle, ki je nevede zatavalo v skrivno Ulrikovo sobano, je bilo prvo, ki naj bi odkrilo ta predmet. Nikoli se ni vrnilo. Kasneje je še mnogo drugih pustolovcev poskusilo z iskanjem, a vsi so skrivnostno izginili.

Tako je nastala legenda, ki jo odrasli ob mrzlih zimskih večerih pripovedujejo otrokom. Govori se, da temne sile varujejo dragoceni predmet in ustavijo vsakogar, ki ga skuša ukrasti.

Je zgodba resnična? Ali skrivnostni predmet res obstaja? Poiščite odgovor in se podajte na napeto pustolovščino, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Vendar bodite previdni, nekaj je v temi…

Escape Room ali soba pobega je zabavna interaktivna igra. Vaša ekipa ima na voljo 60 minut, da se reši iz zaklenjenega prostora s pomočjo ugank in namigov. Vse naše uganke so zasnovane na logičnem sklepanju in ne zahtevajo posebnega znanja. Če se vam v določenem trenutku zalomi in ne najdete prave rešitve, vam bo naš Game master ves čas na voljo z namigi.

ESCAPEroom celje

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem