THE KEY ESCAPE ROOM

TheKey Escape room, Obrežna steza 2, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 (0)30 23 23 23

THE KEY ESCAPE ROOM LJUBLJANA

Escape room The Key je eden najbolj priljubljenih escape room-ov v Ljubljani, z najboljšo lokacijo prav v središču mesta ob Prešernovem spomeniku. Tega se seveda nismo spomnili mi, temveč številni domači in tuji gostje, ki so nas obiskali. To potrjujejo tudi njihove ocene na najbolj znani popotniški strani Trip Advisor, ki nam je podelil ''Certifikat odličnosti oz. Certificate of excelence. Izberete lahko 70 minut zabave v DaVinci/Sherlock povezanih sobah in odigrate kar dve temi v eni igri, ali pa se za 60 minut podate v zares unikatno Čudežno deželo, ki vas garantirano s svojim izgledom in ugankami ne bo pustila ravnodušnih. Poleg vznemirjenja, boste doživeli nekaj, kar ste do sedaj videli le v virtualnem svetu ali v filmih. V The Key smo vam pripravili unikatne in do potankosti zasnovane sobe, iz katerih se morate preko vrste ugank, skritih predmetov in logičnih povezav, rešiti. Čaka vas nekaj novega, zabavnega in nepozabnega, z dobrim rezultatom pa se se boste lahko uvrstili na našo steno najboljših oz. tako imenovano “wall of fame”.

 

EKIPNO SODELOVANJE

Ker je igra zasnovana tako, da sodeluje več oseb, je to idealna priložnost za vas, vaše prijatelje ter sodelavce ali sorodnike, da se preizkusite v vznemirljivi igri na čas, bistvo pa je zabava. Ali imate v sebi raziskovalno žilico in se rešite iz naših skrbno pripravljenih sob?

EDINI SMO, KI SPREJMEMO OTROKE BREZ SPREMSTVA STARŠEV

Ker smo ugotovili, da otroci neverjetno uživajo v tovrstni zabavi, smo naše sobe prilagodili tudi njim. Otroški nivo je od 8-12 leta starosti in starši lahko pripeljete svoje otroke k nam, kjer bodo doživeli odlično izkušnjo, lahko pa pripeljejo prijatelje ali sošolce v Escape room tudi za rojstni dan in o tem se bodo še dolgo časa navdušeno pogovarjali. V DaVinci/Sherlock sobi lahko sprejmemo 10 otrok, v Čudežno deželo pa 5.  

TEAM BUILDING

Podjetja se vedno bolj zanimajo za tako imenovani ''Team building'', kjer mora skupina sodelavcev dobro sodelovati, se znajti v različnih situacijah ter ostati skoncertrirana kljub iztekajoči uri. Na ta način se vezi med sodelavci okrepijo, hitro se pokaže kdo je rojeni vodja, skratka zelo pozitivna izkušnja za vse sodelujoče, ki se ob izzivih vedno dodobra nasmejijo in sprostijo.

 

IZZIVI VSEH VRST

Ker vemo, da je nekdo na nekem področju bolj podkovan kot drug in obratno, smo za vas pripravili različne logične, matematične, skrivnostne in zapletene uganke ter kode, ki jih boste morali rešiti, da najdete rešitev, ki vas bo popeljala na prostost.

DVE SOBI EN SAM CILJ 

DAVINCI & SHERLOCK (povezani sobi) - Soba Št. 1

Ker je bil Leonardo DaVinci velik modrec ter genij in je imel veliko skrivnosti skritih in zakodiranih že v svoje stvaritve, smo preko njegovih del dobili navdih za našo prvo sobo, kjer boste morali razmišljati kot eden največjih umov vseh časov. Stopili boste v majhen delček njegovega sveta in razmišljanja. Glavni cilj sobe pa je odkriti ključ do časovnega stroja, ki ga je v naši zgodbi Leonardo razvijal, da bi prišel v prihodnost. Po odkritju ključa vas bo igra popeljala približno 400 let v prihodnost, v svet najbolj znanega detektiva Sherlocka Holmesa. Navdih zanjo smo dobili po slavnem izmišljenem detektivu škotskega avtorja Arthurja Conana Doyla. Sherlock je znan po svojem preudarnem, logičnem razmišljanju in sposobnosti prilagajanja kakršnikoli situaciji, kar ga vedno pripelje do rešitve. Soba je sestavljena iz različnih zagonetk, logičnih povezav, skritih predmetov, ki si logično sledijo in vas peljejo proti končni rešitvi, ključu, ki vas popelje na prostost.

ČUDEŽNA DEŽELA - Soba Št. 2

Ustvarili smo jo z ogromno domišljije, zato tudi tematika Čudežna dežela. Namenjena pa ni samo otrokom, temveč seveda tudi odraslim in je ena najtežjih v Sloveniji. Zasnovali smo namreč dve težavnostni stopnji. Po velikem uspehu Da Vincijeve in Sherlockove sobe, smo se odločili popestriti našo ponudbo še s Čudežno deželo. V igri smo se hoteli povsem izogniti ključavnicam, kar nam je skoraj uspelo, obenem pa nam je predstavljalo velik izziv. Igra se začne v ječi, od koder se morate prebiti v pravljično deželo, od tam pa se osvobodite na prostost. Tako kot v prvih dveh sobah, smo tudi tukaj porabili veliko časa in domišljije za oblikovanje prostora ter nalog, ki jih morate rešiti. Ambient in vzdušje vas bosta s svojo unikatnostjo gotovo za(o)čarala. 


REZERVACIJA

Rezervirajte lahko Tukaj

TheKey kontakt in lokacija

Lokcija: Obrežna steza 2, 1000 Ljubljana

Opis lokacije: Najlažje nas boste našli, če greste od Prešernovega trga po Trubarjevi (50m) in zagledali boste naše prostore. Smo v samem središču dogajanja v Ljubljani.

Delovni čas: Vsak dan od 10.30 - 21 00

Telefon: +386 (0)30 23 23 23

slike poi thekey II

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem