Paintball - Kraljev hrib

Kamniška Bistrica 2, 1242 Stahovica

Telephone

+ 386 (0) 41 816 477

Pomladanski paintball - dan postaja vse daljši in toplejši, izkoristite čudovite pomladne dni na prostem, na svežem zraku z igranjem paintballa!

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE, KAKO?

PAINTBALL PARTY za najmlajše - Paintball + PIZZA (slastna pizza s premerom 35cm samo za igralce paintballa 6,5€ - primerna za dve osebi - torto prinesete s seboj, za vse ostalo poskrbimo mi)!

Preizkusite se na prvem in najatraktivnejšem slovenskem Paintball poligonu v Kamniški Bistrici na Kraljevem hribu, ki je znan po svoji izredni legi in urejenosti poligona (tudi za gledalce).

Na Kraljevem hribu si lahko igralci izposodijo ali najamejo najsodobnejšo paintball opremo. Organiziramo tudi Paintball partyje za najmlajše in malo starejše.

Edini poligon v Sloveniji z postavljenimi lesenimi maketami, ki pričarajo edinstven občutek igre (Helikopter APACHE, Tank ABRAMS, strmoglavljeno letalo, mostički in lesene trdnjave).

Paintball igra je izredno zanimiva in zabavna, saj se je ob pogledu na pobarvanega prijatelja nemogoče ogniti salvam smeha. Igro obožujejo tako stari, kot mladi, zato Vam priporočamo, da se v njej tudi sami preizkusite, oziroma pripeljete svoje prijatelje, učence, dijake in študente na neobičajen ter zanimiv izlet - na igro PAINTBALL-a!

KraljevHribPaintball slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem