Pivnica Liga

Obrtna cesta 14, 8310 Šentjernej

Telephone

051 681 600

Pivnica Liga vas vabi na malice od ponedeljka do sobote. Dnevno ponujajo štiri različne vrste malic in pet malic iz rednega menija. Pri vsaki malici dobite yraven tudi juho (vsak dan druga vrsta), vsak petek vas vabijo na ribe in jagenjčka z žara, ponujajo pa tudi malice za domov.

Odlične malice pa niso edino kar odlikuje Pivnico Liga. V Šentjerneju in širši okolici, pri Vas doma ali pa na izbranih lokacijah vam pripravijo vse potrebno za izpolnitev Vaših želja. Poskrbijo da bo vaš zasebni ali poslovni dogodek nekaj nepozabnega in da boste zadovoljni tako vi kot vaši gostje. Prepustite se razvajanju z njihovimi dobrotami, oni pa bodo poskrbeli, da ne boste razočarani. Izbrane dobrote vam pripeljejo na želeno lokacijo, postrežejo in pospravijo za seboj.

Poleg Cateringa na vaši lokaciji pa Pivnica Liga omogoča organizacijo dogodkov na idealnem prostoru z okolico za zabave in poslovne dogodke. Kozolec se nahaja ob velikem polju v mirnem okolju, kjer se lahko sprostite in prepustite brezskrbnim trenutkom. Sproščenost je največ, kar šteje. Lahko se odločite samo za najem ali pa celotno organizacijo (s pogostitvijo) prepustite njim. V kozolcu je razpoložljivih 140 sedišč. Notranji del je ogrevan in klimatiziran. Zunanji del se nahaja ob velikem polju in ponuja dodatne možnosti za razne športne aktivnosti (odbojka, nogomet, team building...).

Prostora je za več kot 2000 ljudi. Prednost najema kozolca je v tem, da vam omogoča, da imate posestvo samo zase in to časovno neomejeno. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami z organizacijo dogodkov so prepričani, da se boste v kozolec še želeli vrniti. 

Pivnica Liga

 

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem