Gostilna Brančurnik

Pri Brančurniku 1, 2391 Prevalje

Telephone

+386 (0)2 823 10 00 ali +386 (0) 41 903 470

Nihče ne zmore vsega sam, še posebej če organizirate praznovanje rojstega dne, poroko, predavanje ali preprosto druženje z Vašo družino, poslovnimi partnerji ali zaposlenimi. Ne glede na priložnost, naša gostilna Vam ni pripravljena le svetovati glede ponudbe hrane in pijače, ampak tudi pripravljena prostor na Vašo zahtevo, primerno dekorirati, urediti igralni kotiček za najmlajše goste, pripraviti projektor in ozvočenje.
Da bi bila Vaša izkušnja v naši hiši čim boljša, je gostilna ločena na naslednje prostore: točilnico, malo dvorano, veliko dvorano, posebne sobe, ki lahko sprejmejo do 12 oseb, ter vrt.
Točilnica ima 20 sedišč za mizami, ter 12 sedišč-stojišč ob šanku. To je v gostilni edini prostor kamor je dovoljen vstop tudi psom.
Posebne sobe se nahajajo v prvem nadstropju gostilne. Vsaka izmed njih je opremljena v svojem stilu, tako jim pravimo kar bela, kovana in »Biddermayer« soba. Kapacitete posamezne sobe se gibljejo med 6 in 12 sedišči. Uporaba sob je pogojena s predhodno najavo oz. dogovorom.
Kapacitete male dvorane je cca. 40 sedišč. Spada še k staremu delu gostilne. Po prenovi celotne gostilne jo je mogoče združiti z veliko dvorano. Prav tako pa je mala dvorana primerna tudi za srednje velike zaključene družbe, ki ne želijo biti moteni. Tako se lahko mala dvorana s pomičnimi vrati loči od preostale gostilne in prostor je uporaben za praznovanja v ožjem krogu, vodenje seminarjev in vodenje poslovnih pogovorov.
Osnovna kapaciteta velike dvorane je cca. 130 sedišč. Dvorana je primerna za večja praznovanja in poroke.
Seveda pri tem število sedišč malo zaniha, saj je odvisno od želje gostov, kako naj bodo mize postavljene. V veliki dvorani se nahaja tudi prostor za plesišče.

VINSKA KLET
Vinoteka se nahaja v najstarejšem delu gostilne, v kleti stari približno 200 let.
Vinoteka zastopa izključno slovenske vinarje, saj s tem pokrivamo skoraj vse vrste vin od suhih pa vse do sladkih. Naj omenimo nekaj vinarjev, ki jih lahko najdete na policah naše vinoteke: Santomas, Kogl, Graben, Čotar, Istenič, Erzetič,… Vsa vina iz vinoteke se strežejo tudi ob hrani v gostilni.
Za organizirane večere degustacije, pokličite za več informacij oziroma sledite našim dogodkom preko naše spletne strani.

PRENOČIŠČA
Pri nas razpolagamo v skupnem z destimi sobami, vsaka odeta v barve. Sedem sob je opremljenih z zakonsko posteljo, tri z enojno posteljo. Nekatere sobe nudijo tudi možnost postavitve dodatnega ležišča. Sobe so opremljene s kopalnico (tuš/WC), televizijo, telefonom ter brezžičnim internetom. S prenočiščem je nuden tudi zajtrk v gostilni. Po dogovoru je možen tudi polpenzion.

ODPIRALNI ČAS
Pon - Sob | 08:00 – 22:00
Nedelja | 11:00 – 15:00

Brancurnik slika

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 (0)2 824 00 48

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem