Restavracija CUBO

Šmartinska 55, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 (0)1 521 15 15

Cubo ...
je bil najprej zamisel. Pravzaprav ne zamisel, želja. Želja, da bi nekje bil prostor, lokal, restavracija, ki bi bil drugačen – tak »za dušo«.
Ko smo pred tremi leti odprli CUBO, se je izkazalo, da smo to željo imeli mnogi. Skupna je bila na videz zelo različnim ljudem – od strojnika do srčnega kirurga, grafičnega oblikovalca, frizerja, slikarja ... Za vse te ljudi je CUBO postal stična točka, kraj, kjer se srečujemo in izmenjujemo vtise in zamisli: kakšen je družinski recept za pehtranovo potico, kako je opremljena lična okrepčevalnica na Tajskem, kakšna je postrežba v najznamenitejših svetovnih restavracijah, katero vino se najbolje poda k čokoladnim slaščicam, kakšne so sicilijanske testenine na Siciliji, kaj smo dobrega skuhali za nedeljsko kosilo.
CUBO te ideje vsrka in ustvarja iz njih. Le tako lahko neprestano rastemo in svojim gostom ponudimo kaj novega in zanimivega. Kaže, da nam uspeva. Vstopite v CUBO kadarkoli in v njem boste našli pestro mešanico gostov: skupino poslovnežev na delovnem kosilu, družino z majhnimi otroki na praznovanju babičinega rojstnega dne, znano medijsko osebnost ob večernem prigrizku, parček na romantični večerji. Nekateri v kavbojkah, drugi s kravatami, tretji v večernih toaletah. In vsi se počutijo dobro, domače. To je tisto, na kar smo ponosni in kar imamo za svoj največji uspeh.
CUBO zato ni le en človek – karizmatičen lastnik ali zvezdniški kuhar – kot je to pogosto. CUBO smo mi, ki v njem delamo, in vi, ki ste njegovi gostje.
Pred kratkim smo izdali tudi svojo prvo knjigo - CUBO slaščice. Mnogi so dvomili, ali je prav, da odkrivamo skrivnosti naših receptov. Nas ne skrbi. Slaščica, nad katero je gost v restavraciji CUBO navdušen, zahteva mnogo več kot le recept: kuharja, ki jo bo pripravil, drugega kuharja, ki jo bo okrasil in pripravil za serviranje, natakarja, ki vam bo znal predstaviti in priporočiti najprimernejšo. Pri teh nalogah boste prepuščeni sami sebi. Ne dvomim, da boste pri tem uspešni, mene in vso ekipo restavracije CUBO pa bo veselilo, da se bo s tem naš krog povečal še za nekaj članov.

Boštjan Trstenjak

Odprto:
Pon - Sob : 12.00 - 22.00
Nedelje in prazniki : zaprto

CuboRestavracija_slika-01.jpg

Kontakt

  • Fax: +386 (0)1 521 15 25

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem