Zebra Patisseries je ime za vrhunske francoske slaščice, ki prihajajo izpod rok Chefa Tomija Češka, Sandre Češek in uigrane slaščičarske ekipe.
Vsem slaščicam je skupna ena stvar - visoka kakovost in želja, da pred vas, gosta, postavijo zgolj najboljše posladke. V Zebri se držijo butičnega načina priprave, saj se zavedajo, da bi s preveliko količino izgubili tisto, kar najbolj cenijo - kakovost.
Zebra Patisseries je znana po izvrstnih tortah, minjonih, macaronsih, pitah in drugih francoskih slaščicah. V jeseni 2018 so odprli tudi svojo lastno slaščičarno v Kosezah v Ljubljani, kamor se boste sladokusci in sladkosnedci lahko zatekli na okusen sladek grižljaj, kos tortice in skodelico čaja.
V slaščičarni strežejo kavo vrhunske slovenske pražarne Stow, ki se bo odlično prilegla k slaščicam.
Obiščite jih in postanite del njihove zgodbe! Priporočamo!