Ker proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov še posebej cenimo, so vsi naši izdelki izdelani izključno iz najkvalitetnejšega mesa domačega porekla, za kar smo prejeli tudi EKO certifikat. Od same predelave mesa pa vse do končnega izdelka se držimo tradicionalnih receptur ter striktno upoštevamo že uveljavljene metode, kjer uporabljamo izključno le naravne sestavine.
Prodajo svežega mesa, ki zajema meso mlade govedine, telečje meso in jagnjetino izvajamo v lastni maloprodaji v mesnici v samopostrežni živilski trgovini v Idriji in v Mesnici “Šemrl” v Spodnji Idriji ter preko poslovnih partnerjev – mesarjev – na Primorskem, Notranjskem ter na obali. Naročeno blago dostavljamo z ohlajenim vozilom na vse lokacije najmanj enkrat tedensko.
Prodajo mesnih izdelkov izvajamo v sklopu prodaje svežega mesa, poleg tega pa imamo organizirano tudi tako imenovano “ambulantno” prodajo po dnevih na naslednjih relacijah:
ponedeljek: vipavska dolina in Nova Gorica;
torek: notranjska do Babnega Polja;
sreda: Cerkno in Tolminska do Bovca;
četrtek: Ljubljana z okolico, Postojna, Pivka, Sežana;
petek: Gorenjska.