Ponujamo vam pristne domače specialitete in kulinarične dobrote mednarodne kuhinje.
V našem gostišču je dovolj prostora za kar 90 ljudi. Goste pričakujemo vse dni, razen ponedeljka, med 10:00 in 22:00 uro.
Med naše najbolj priljubljene jedi sodi domači pohani piščanec, ki se še posebno prileže po dolgih dneh uživanja na Tromeji ali v Planici. Ljubitelji domače slovenske kuhinje pa se pogosto odločijo tudi za kranjsko klobaso in specialitete domačih kolin.
Mnoge turiste pa najbolj navdušujejo izbrane kulinarične posebnosti. Med temi so celo leto v ponudbi rateški krapi, v sezoni pa še domači rezanci s pravimi lokalnimi jurčki. Seveda pa ne sme manjkati juha, h kateri se še posebno prileže domač kruh, spečen v krušni peči.
V Gostišču pri Žerjavu vam ponujamo tudi bivanje v šestih prijetno opremljenih sobah.
Pri nas lahko tudi prenočite. Na voljo je 6 sob - tri dvoposteljne sobe, dve štiriposteljni sobi in ena šestposteljna - v katerih je dovolj prostora za 20 oseb.
V vseh sobah vlada prijetno domače vzdušje. Vse sobe imajo lastno kopalnico, nekatere pa tudi zaseben balkon.